Ce poate face ?

Controlul centralizat al casei, de oriunde

    Noul post de comanda pentru casa ta va fi aplicatia Fibaro. Layoutul si functionalitatea sa depind in intregime de preferintele utilizatorului. Poti crea si modifica tabele, iconuri si nume, astfel incat vei avea mereu functiile importante la indemana.
    Ai uitat sa scoti fierul de calcat din priza? Nicio problema. Ia telefonul, porneste aplicatia FIBARO si s-a rezolvat. Folosind accesul de la distanta de oriunde in lume, poti verifica ce se intampla, poti controla dispozitivele, parametrii de incalzire si multe altele.
    Cu sistemul FIBARO poti decide cat timp petrec copiii in fata televizorului TV, la calculator sau pe consola de joc. Creeaza un orar sau controleaza de la distanta operarea acestor dispozitive.
    Operarea sistemului inteligent este acum mult mai usoara cu ajutorul aplicatiei Fibaro.

 
Descopera amenintarile

    Sistemul Fibaro te va anunta imediat in privinta unui incendiu, inundatii, spargeri sau scurgeri de gaze si va lua masurile adecvate - de exemplu oprirea alimentarii cu energie sau a electrovalvelor ce asigura alimentarea cu apa sau gaz si afisarea de mesaje de evacuare. In caz de incercari de spargere, FIBARO poate declansa alarme vizuale si acustice, poate aprinde toate luminile sau trimite imagini de la camerele de supraveghere direct pe telefonul mobil.
    FIBARO – garantia sigurantei tale!

 


Monitorizare consumuri

    Prin functia de management al consumului, Fibaro poate monitoriza consumul de energie, detectand in acelasi timp dispozitivele cu cel mai mare consum. Sunt prezentate statistici detaliate care te ajuta sa faci estimari ale facturilor viitoare.


Scenarii: casa lucreaza pentru tine

    Nu se compara nimic cu intoarcerea acasa, mai ales intr-o zi friguroasa de iarna. Prin FIBARO poti porni caldura si seta temperatura dorita, in timp ce inca te afli la birou. Cu ajutorul panoului de control pentru Climat poti seta ce camere sunt incalzite, cand si pana la ce temperatura.
    Alege temperatura pentru perioada somnului sau pentru momentul cand te trezesti. Panoul pentru climat iti ofera un nivel de confort pe care nu l-ai mai experimentat inainte.

 


Are grija de gradina

    Un gazon bine intretinut in fata casei tale nu mai inseamna mult timp pierdut. Sistemul inteligent Fibaro poate uda gradina exact atunci cand este nevoie - nu va lasa plantele sa se usuce intr-o zi torida si nici nu le va uda in exces atunci cand ploua.

 


Localizare geografica

    Sistemul va ofera inca o functie unica: posibilitatea de a va localiza membrii familiei. Acum puteti stii mereu unde se afla copiii dumneavoastra fara sa fie nevoie sa ii sunati o data la cinci minute. Centrala Home Center 2 ii va localiza pentru dumneavoastra.
    Centrala conecteaza telefoanele mobile cu Fibaro pentru a va arata locatia unui membru al familei, ruta si pozitia sa pe harta.Nu sunt produse în această categorie.